Te huur: Appartement vlakbij Schiphol

Amsterdam Osdorp Ik ben op zoek naar 3 stewardessen die een woning samen met mij willen delen per 1 oktober. Het appartement beschikt over een nieuwe badkamer toilet laminaatvloer en gerenoveerde keuken allen uit 2017 De woonoppervlakte is 132m2 ruime woonkamer de kamers zijn 13m2 en de huur inclusief tv internet en gemeentelijke belastingen per kamer is 650.  Stuur mij een pm voor meer info Bellen is sneller 0639139544.

Hieronder een video van het appartement: https://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-49214864-wolbrantskerkweg-80-b/#videoKosten: Vraagprijs € 650,-Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:20-08-2017 om 11:26u
Door:Janina Van der Jest
Bekeken door: 333 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 3 vragen gesteld
Woonplaats:Overijssel
Locatie: Google Maps snapshot van Overijssel

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 650,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2017. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.